Fontos, hogy a kiváló minőségű MAGYAR élelmiszer, MAGYAR vállalkozások közreműködésével jusson el a termelőtől a háztartásokba.
Ha a KESU.HU-t választod rendelésednél, családod egészsége és gyermekeid jövője érdekében cselekszel.
A gránátalma egy mélybordó színű gyümölcs, ami rengeteg magot rejt magában: egy átlagos méretű gránátalmában közel 600 mag található. Ráadásul ezek a magok nemcsak ízletesek, hanem nagyon sok előnyös tulajdonságuk is van. A kínai és az ajurvédikus gyógyászatban ezt a gyümölcsöt már évezredek óta használják, sőt az előzetes laboratóriumi kutatások és a klinikai vizsgálatok is […]
Kerek, sötétzöld vagy narancssárga héjú tök. Ősszel érik és nagyon édes az íze. Eredetileg New England-ből származik és onnan került át Japánba. Hokkaido szigetéről származik a neve. Alkalmas levesnek, pürének, sőt, leginkább tölteni kiváló. A megsütött tök héja is elfogyasztható. Magas karotin- és vitamintartalma miatt kedvező az antioxidációs hatása, ezáltal fogyasztása csökkentheti a rák bizonyos […]
A vörös káposzta vagy lila káposzta a vadkáposzta egy termesztett változata. Sötétvörös vagy lilás színét az antocián adja, a talaj pH-értékétől függően változik: savasabb talajon lilásabb, lúgosabb talajon zöldes-sárgásabb színűek a levelei. Akár indikátorként is használható. A fejes káposzta a keresztes virágúak családjába tartozik, rokona a kelkáposzta, a kelbimbó, a karfiol, a brokkoli, a karalábé, […]
A retket már az ókori Kínában és Japánban is nagyon kedvelték, gyógyszerként használták, és sok étel alapját képezte. Ekkor már a Földközi-tenger vidékén is nagy népszerűségnek örvendett a retek, ami az ókori egyiptomiaknál a hagyma és a fokhagyma mellett a piramisépítő munkások napi étrendjének szerves részét képezte. Az ókorban fogyasztott retkek jelentős része még a Nyugat-Ázsiában, Európában őshonos […]
Örülünk neked!
Köszönjük, hogy ránk szántad ezt a pár percet, a későbbiekben azon dolgozunk majd, hogy rászolgáljunk a bizalmadra!
Lépj be a fiókodba!