481–500 termék, összesen 521 db
100g termékben: Energia 536 kcal Fehérje 28.5 g Zsír 35.7 g Telített 7.1 g Egyszeresen telítettlen 8.9 g Többszörösen telítettlen 17.8 g Szénhidrát 3.6 g Cukor 0 g Rost 21.4 g Nátrium 80 mg Koleszterin 0 mg Glikémiás Index 35 Származási hely:Kína
A tökmagból préselt, értékes, ízletes olajat pedig a legjobb salátaöntetként használni, de akár fagylaltot is ízesíthetünk vele. Legyünk azonban óvatosak: az olaj hevítése roncsolhatja a benne található fitonutrienseket, így a legjobb nyersen fogyasztani. A tökmagot, illetve a tökmagolajat a férfiak egyik legjobb természetes gyógyítójának tartják, mert jótékonyan hat a prosztata, illetve a húgyhólyag egészségére: segíthet a jóindulatú prosztata-megnagyobbodás […]
A tökmagból préselt, értékes, ízletes olajat pedig a legjobb salátaöntetként használni, de akár fagylaltot is ízesíthetünk vele. Legyünk azonban óvatosak: az olaj hevítése roncsolhatja a benne található fitonutrienseket, így a legjobb nyersen fogyasztani. A tökmagot, illetve a tökmagolajat a férfiak egyik legjobb természetes gyógyítójának tartják, mert jótékonyan hat a prosztata, illetve a húgyhólyag egészségére: segíthet a jóindulatú […]
A magyarok kurkumája, a torma. Felsőlégúti betegségek ellen, immunerősítésre és szív-érrendszeri problémák, különösen érszűkület kezelésére használták a régiek. Mutatjuk mi mindenre jó az elfeledett torma!A világ szinte minden részén elterjedt, csípős ételízesítő, melyből szószokat, savanyúságokat, köreteket készítenek. Fogyaszthatjuk magában, reszelve, ecettel, tejszínnel vagy tejföllel ízesítve, de más zöldségekkel és gyümölcsökkel (pl. céklával, almával, áfonyával) is […]
Az apró uborka, vagy más néven kovászolni való uborka a magyar konyha egyik jól ismert tagja. Hiszen nélküle hogyan is készíthetnénk a nyár egyik legnagyobb slágerét, a kovászos uborkát? Az ideális kovászolni való uborka kb. 12-14 cm, héja kissé szőrös. Az uborka az egyik legegészségesebb zöldség. Tápanyagtartalma miatt táplálkozás-élettani szerepe jelentős. Víztartalma rendkívül magas (96 […]
A krumpli az Andok hegyláncairól származik, Európába pedig a XVI. században került. Ekkor kapta a “batata” nevet. Ne feledjük el, hogy a burgonya sokat köszönhet Parmentier-nek, aki németországi raboskodása idején fedezte fel, majd vitt Versailles-ba néhány virágos száracskát, amelyek azután a király kalapját díszítették. A növény korabeli reklámkampánya volt, hogy napközben a burgonyaültetvényeket katonákkal őriztették, […]
Nagy mennyiségben tartalmaz illóolajakat, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket. Az újhagymában C-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6, H- és E- vitamin, folsav, nikotinsav, valamint vas, jód, magnézium, kén, szelén, foszfor, kálium, kalcium, réz, cink található.
Nagy mennyiségben tartalmaz illóolajakat, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket. Az újhagymában C-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6, H- és E- vitamin, folsav, nikotinsav, valamint vas, jód, magnézium, kén, szelén, foszfor, kálium, kalcium, réz, cink található.
Összetevők: káposzta, ivóvíz, uborka, zöldparadicsom, zölddinnye, paprika, sárgarépa változó arányban Étkezési sav: ecetsav, étkezési só Tartósítószer: Na-benzoát Szilárdító anyag: Kálcium-klorid Édesítőszer: Na-szacharinát, fűszerkivonat (koriander,mustármag)
Összetevők: káposzta, ivóvíz, uborka, zöldparadicsom, zölddinnye, paprika, sárgarépa változó arányban Étkezési sav: ecetsav, étkezési só Tartósítószer: Na-benzoát Szilárdító anyag: Kálcium-kolrid Édesítőszer: Na-szacharinát,fűszerkivonat (koriander,mustármag)
Az uborka vagy népiesen ugorka (Cucumis sativus) a tökvirágúak (Cucurbitales) rendjébe, a tökfélék (Cucurbitaceae) családjába tartozó növényfaj. Ugyanabba a nemzetségbe tartozik, mint a sárgadinnye. Számos nemesített változata létezik. Termését fogyasztják. Az uborka lédús és sok ásványi anyagot (főként káliumot, foszfort, nátriumot, magnéziumot és vasat) tartalmaz, ezáltal kitűnő szomjoltó és kalóriatartalma is különösen alacsony: 10 kcal (42 kJ) 100 g-ban. Sokféle vitamint tartalmaz (a B-csoport összes vitaminját, C-vitamint [8 mg […]
Örülünk neked!
Köszönjük, hogy ránk szántad ezt a pár percet, a későbbiekben azon dolgozunk majd, hogy rászolgáljunk a bizalmadra!
Lépj be a fiókodba!