441–460 termék, összesen 521 db
Alacsony (100 g 33kcal) energia tartalmú, gyakorlatilag koleszterin mentes, alacsony zsír és szénhidrát tartalma mellett proteinben és rostokban gazdag, így diétákban és húspótló alapanyagként kiválóan használható
Ez a gombafajta amellett, hogy természetes forrása a D, B3, B5. B12 és B13 vitaminoknak, valamint a cink, a foszfor és a kálium mellett sok vasat is tartalmaz, számos bioaktív vegyület tartalmánál fogva hatékonyan segíti elő egészségünket.
Alacsony (100 g 33kcal) energia tartalmú, gyakorlatilag koleszterin mentes, alacsony zsír és szénhidrát tartalma mellett proteinben és rostokban gazdag, így diétákban és húspótló alapanyagként kiválóan használható
Ez a gombafajta amellett, hogy természetes forrása a D, B3, B5. B12 és B13 vitaminoknak, valamint a cink, a foszfor és a kálium mellett sok vasat is tartalmaz, számos bioaktív vegyület tartalmánál fogva hatékonyan segíti elő egészségünket.
Savanyításhoz, Közel-keleti ételekhez. A sumach egy vadon növő cserje, ami a Közel-Kelet szegény termőtalaján is jól megél, ezért az ottani étkezési kultúra jól ismert fűszernövénye. Az ókori Rómában a sumach-ot nem csak por alakban, gyógyszerként és húsokat feljavító fűszerként alkalmazták, hanem a bogyókban rejlő illóolajat is kipréselték, majd ecettel és olívaolajjal elkeverve mártásokat készítettek belőle. […]
Összetevők | Fruktóz-glükóz szörp és kristálycukor változó arányban, szamócapüré min. 50%, étkezési sav: citromsav, aszkorbinsav, rubini sűrítmény, természetes aromák
Vízoldható szárazanyag-tartalom: min.66 ref. % |
---|---|
Tápérték | Tápérték 100 ml termékben:
Energiatartalom 1495 kJ/352 kcal |
Tárolás | Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó. |
Gyártó és forgalmazó | Nektária Kft. 8126 Sárszentágota, Központi major 0216/10 |
Szamóca Gourmet szörp 0% hozzáadott cukor Termékinformáció Összehasonlításban más termékekkel a nagyon jelentős különbség, hogy szörpjeinkben a gyümölcstartalmat a névadó gyümölcspüré adja, nem lé sűrítmény. A gyümölcslé sűrítménygyártásról egyszerűen: A sűrítmény gyártása fizikai behatással, hő és kémiai szerek bevonásával történő vízelvonás, sűrítés. Az alkalmazott technológiának köszönhetően a gyümölcs nagyon nagy százalékban elveszíti a […]
Örülünk neked!
Köszönjük, hogy ránk szántad ezt a pár percet, a későbbiekben azon dolgozunk majd, hogy rászolgáljunk a bizalmadra!
Lépj be a fiókodba!