Burgonyás, gombás ételekhez.
590 Ft
(
590 Ft/db)
Burgonyás, gombás ételekhez.
A Maluku-szigeteken és Új-Guineán őshonos növénynek a szerecsendiófának a az alulról felrepedő terméséből kifejtett mag a szerecsendió, amely a sárgabarack magjára hasonlít. Kellemesen fűszeres aromájú, tüzesen csípős, enyhén égető ízű. Mindenféle sós étel, például bourgonyapüré, spenót, karfiol ízesítésére használhatunk egy csipetnyi szerecsendiót. Laktató zöldséglevesekhez, világos szószokhoz, tojásos, hal- és húsételekhez is adhatunk belőle. A sajtos fonduhöz is tegyünk egy csipetnyit.
Örülünk neked!
Köszönjük, hogy ránk szántad ezt a pár percet, a későbbiekben azon dolgozunk majd, hogy rászolgáljunk a bizalmadra!
Lépj be a fiókodba!