461–480 termék, összesen 507 db
A tarkabab egy nagyon bőtermő babféle, amely könnyen felismerhető, barnás-vöröses, kékes-lilás csíkjairól. Kiváló tulajdonságai közé tartozik magas fehérjetartalma, és bár aminosav-összetétele nem teljes értékű, de hasonlít az állati eredetű komplett fehérjékhez. Proteinjeinek biológiai értékét tovább fokozhatjuk, ha gabonákkal vagy olajos magvakkal kombinálva fogyasztjuk, így biztosan teljes értékű táplálékhoz jutunk. Bátran fogyaszthatják a vegetáriánus konyha kedvelői […]
100g termékben: Energia 536 kcal Fehérje 28.5 g Zsír 35.7 g Telített 7.1 g Egyszeresen telítettlen 8.9 g Többszörösen telítettlen 17.8 g Szénhidrát 3.6 g Cukor 0 g Rost 21.4 g Nátrium 80 mg Koleszterin 0 mg Glikémiás Index 35 Származási hely:Kína
A tökmagból préselt, értékes, ízletes olajat pedig a legjobb salátaöntetként használni, de akár fagylaltot is ízesíthetünk vele. Legyünk azonban óvatosak: az olaj hevítése roncsolhatja a benne található fitonutrienseket, így a legjobb nyersen fogyasztani. A tökmagot, illetve a tökmagolajat a férfiak egyik legjobb természetes gyógyítójának tartják, mert jótékonyan hat a prosztata, illetve a húgyhólyag egészségére: segíthet a jóindulatú prosztata-megnagyobbodás […]
A tökmagból préselt, értékes, ízletes olajat pedig a legjobb salátaöntetként használni, de akár fagylaltot is ízesíthetünk vele. Legyünk azonban óvatosak: az olaj hevítése roncsolhatja a benne található fitonutrienseket, így a legjobb nyersen fogyasztani. A tökmagot, illetve a tökmagolajat a férfiak egyik legjobb természetes gyógyítójának tartják, mert jótékonyan hat a prosztata, illetve a húgyhólyag egészségére: segíthet a jóindulatú […]
Az apró uborka, vagy más néven kovászolni való uborka a magyar konyha egyik jól ismert tagja. Hiszen nélküle hogyan is készíthetnénk a nyár egyik legnagyobb slágerét, a kovászos uborkát? Az ideális kovászolni való uborka kb. 12-14 cm, héja kissé szőrös. Az uborka az egyik legegészségesebb zöldség. Tápanyagtartalma miatt táplálkozás-élettani szerepe jelentős. Víztartalma rendkívül magas (96 […]
A krumpli az Andok hegyláncairól származik, Európába pedig a XVI. században került. Ekkor kapta a “batata” nevet. Ne feledjük el, hogy a burgonya sokat köszönhet Parmentier-nek, aki németországi raboskodása idején fedezte fel, majd vitt Versailles-ba néhány virágos száracskát, amelyek azután a király kalapját díszítették. A növény korabeli reklámkampánya volt, hogy napközben a burgonyaültetvényeket katonákkal őriztették, […]
A krumpli az Andok hegyláncairól származik, Európába pedig a XVI. században került. Ekkor kapta a “batata” nevet. Ne feledjük el, hogy a burgonya sokat köszönhet Parmentier-nek, aki németországi raboskodása idején fedezte fel, majd vitt Versailles-ba néhány virágos száracskát, amelyek azután a király kalapját díszítették. A növény korabeli reklámkampánya volt, hogy napközben a burgonyaültetvényeket katonákkal őriztették, […]
Örülünk neked!
Köszönjük, hogy ránk szántad ezt a pár percet, a későbbiekben azon dolgozunk majd, hogy rászolgáljunk a bizalmadra!
Lépj be a fiókodba!