261–280 termék, összesen 529 db
.A karalábé vagy kalarábé a káposztafélék családjába tartozó zöldségnövény. Magas B₁-, B₂-, B₆- és C-vitamin tartalma miatt ajánlatos a nyers fogyasztása. Tartalmaz még kalciumot, káliumot, magnéziumot, vasat, valamint meszet és foszfort is. Nem savanyítható, konzerválásra is alkalmatlan. A ropogós, zsenge karalábé igazi tavaszi zöldség, melyet nemcsak levesekbe vagy főzelékbe tehetünk, de magában, nyersen is fogyaszthatjuk
Sokak szerint az idősebb Plinius által (i. sz. 23/24–79) leírt hat káposztaforma közül az egyik már a karfiol előnövénye volt. A nemesítés pontos idejéről és helyéről megoszlanak a vélemények, de minden bizonnyal a Földközi-tenger partvidéke vagy Ciprus lehetett a helyszín. A kora középkorban ritkán termesztették, csak a 15. században kezdett Olaszországban népszerűvé válni, az angol […]
100g termékben: Energia 553 kcal Fehérje 18.2 g Zsír 43.9 g Telített 7.8 g Egyszeresen telítettlen 23.8 g Többszörösen telítettlen 7.8 g Szénhidrát 26.9 g Cukor 5.9 g Rost 3.3 g Nátrium 12 mg Koleszterin 0 mg Glikémiás Index 25 Származási hely:India
Nyárvégi friss színkavalkád. Ízesítenél? Friss nyári ízekre vágysz? Utánozhatatlan zamat.Minden évszakban gazdag ízharmónia, konyhád nélkülözhetetlen hercegnője. Főzés nélküli, sózással tartósított. Összetevők: sárgarépa, zöldség, karalábé, zellerzöld, petrezselyemzöld, fokhagyma, vöröshagyma, pritaminpaprika Tárolás: Felbontás után hűtve tárolandó!
Ideiglenes készlethiány!
Várható érkezés az üzletbe: Rendelhető!
Örülünk neked!
Köszönjük, hogy ránk szántad ezt a pár percet, a későbbiekben azon dolgozunk majd, hogy rászolgáljunk a bizalmadra!
Lépj be a fiókodba!