301–320 termék, összesen 532 db
A termék nem tartalmaz tartósítószert és mesterséges ízfokozót, kizárólag természetes alapanyagokból készül! Összetevők: só, étolaj, paprika, paradicsom Tárolás: Felbontás után hűtve tárolandó!
Ideiglenes készlethiány!
Várható érkezés az üzletbe: Rendelhető!
A termék nem tartalmaz tartósítószert és mesterséges ízfokozót, kizárólag természetes alapanyagokból készül! Összetevők: só, étolaj, keceli paprika, paradicsom. Tárolás: Felbontás után hűtve tárolandó!
Ideiglenes készlethiány!
Várható érkezés az üzletbe: Rendelhető!
Feltehetően Közép-Ázsiából származik. Európában régóta ismerik, a Földközi-tenger mentén már az ókori rómaiak is termesztették, és ételeik ízesítésére használták. A középkori Magyarország népszerű fűszere volt. Erős ízű és illatú, zellerre emlékeztető növény, amelynek friss zöld leveleit és gyökerét egyaránt alkalmazzák. Külsőre a zellerhez hasonlítható, nagy termetű növény. Levesek, főzelékek intenzív, erős fűszere, amelyet még a […]
Levendula Gourmet szörp Termékinformáció Kedvenc levendulás gazda barátaink által termelt kivonatból készítettünk, citrusos árnyalattal egy szerethető, finom szörpöt. kíméletes hőkezeléssel tartósítva tartósítószert, mesterséges színezéket nem tartalmaz virágkivonat teszi gazdaggá a terméket vegán – kizárólag növényi eredetű összetevőket tartalmaz Nagymamáink szörpjét szeretettel zártuk üvegbe. Felhasználható Szörp, limonádé, jeges tea, jégkása ital, forró ital, forralt bor, koktél, […]
Desszertekhez, csokikhoz, különleges hal és húsételekhez. A levendula a Földközi-tenger mellékének jellegzetes növénye. Már az ókori rómaiak is használták fürdővíz illatosítására vagy fejfájás csillapítására. Latin neve is a lavare, a mosni igéből eredeztethető. A szárított virágokat házaikban szétszórták, hogy felfrissítsék a légteret. A virágzatát gyűjtik, sötét, de meleg helyen szárítják. A szárított virágzat kellemesen kesernyés […]
A vörös káposzta vagy lila káposzta a vadkáposzta egy termesztett változata. Sötétvörös vagy lilás színét az antocián adja, a talaj pH-értékétől függően változik: savasabb talajon lilásabb, lúgosabb talajon zöldes-sárgásabb színűek a levelei. Akár indikátorként is használható. A fejes káposzta a keresztes virágúak családjába tartozik, rokona a kelkáposzta, a kelbimbó, a karfiol, a brokkoli, a karalábé, […]
A lime leginkább a trópusi és mediterrán területeken található meg. A zöld citrom trópusi és szubtrópusi éghajlaton, feltehetően Délkelet-Ázsiában őshonos fák termése, amely arab kereskedőknek köszönhetően jelent meg először a Közel-Keleten, majd Egyiptomban, Észak-Afrikában. Később, a középkorban – a mór közvetítésnek köszönhetően – már Dél-Spanyolországban is megjelent, majd szinte egész Dél-Európában ismertté vált. Története összefonódott […]
Limonádé Gourmet szörp Termékinformáció Összehasonlításban más termékekkel a nagyon jelentős különbség, hogy szörpjeinkben a gyümölcstartalmat a névadó gyümölcspüré adja, nem lé sűrítmény. A gyümölcslé sűrítménygyártásról egyszerűen: A sűrítmény gyártása fizikai behatással, hő és kémiai szerek bevonásával történő vízelvonás, sűrítés. Az alkalmazott technológiának köszönhetően a gyümölcs nagyon nagy százalékban elveszíti a beltartalmi értékeit, a […]
A mérsékelt égövi Európában őshonos madársaláta vadon, szinte gyomnövényként terem Kis-Ázsiában és a Kaukázusban. Hazánkban a budai hegyekben található meg. Fagytűrő képessége és igénytelensége miatt századok óta az egyszerű nép kedvelt salátafélesége volt. Nemzetközi elismertségre XIV Lajos francia király udvari szakácsa emelte. A galambbegy-saláta fontos szerepet tölt be a vitaminokban szegényebb téli hónapokban. B9-vitamin, valamint […]
Ha a szőlő beszélni tudna – és elmesélhetné történetét -, valószínűleg az emberiség egész históriája kirajzolódna az indákhoz hasonlóan szerteágazó, hosszúra nyúló elbeszéléséből. A nagyszemű, ropogós, gyakran mag nélküli, édes csemegeszőlők – legyenek halványzöldek, rozé árnyalatúak vagy mély bordók – frissen fogyasztva a legízletesebbek. A vékonyabb héjjal és magasabb cukortartalommal rendelkező borszőlők sokféle fajtájából pedig […]
Örülünk neked!
Köszönjük, hogy ránk szántad ezt a pár percet, a későbbiekben azon dolgozunk majd, hogy rászolgáljunk a bizalmadra!
Lépj be a fiókodba!