161–180 termék, összesen 509 db
A bors India monszunerdeiben őshonos, örökzöld levelű kúszónövény füzért alkotó, csonthéjas bogyótermése. A borscserjét nagyüzemi termesztésben 4 méterre hagyják megnőni, hogy a terméseket könnyebben be lehessen takarítani. A 8. évben éri el a termőkort és attól kezdve 20 éven át lehet róla szüretelni. Torzsaszerű virágzatából fejlődnek ki a termésfüzérek. Az érettségtől függően a termések zöldek […]
A bors India monszunerdeiben őshonos, örökzöld levelű kúszónövény füzért alkotó, csonthéjas bogyótermése. A borscserjét nagyüzemi termesztésben 4 méterre hagyják megnőni, hogy a terméseket könnyebben be lehessen takarítani. A 8. évben éri el a termőkort és attól kezdve 20 éven át lehet róla szüretelni. Torzsaszerű virágzatából fejlődnek ki a termésfüzérek. Az érettségtől függően a termések zöldek […]
A legnagyobb jelentőséggel bíró levélzöldségféle, melyet az egész világon fogyasztanak. A soklevelű fejes salátát Európában a görögök terjesztették el, de ők is már az egyiptomiaktól vették át. Nálunk a 17. század óta ismerik és fogyasztják. Számos fajtája létezik, hazánkban legismertebbek: a közönséges fejes saláta, vajfej, jégsaláta, lollo rosso. Jelentős mennyiségű C-vitamin (40 mg 100 grammjában), […]
A bors India monszunerdeiben őshonos, örökzöld levelű kúszónövény füzért alkotó, csonthéjas bogyótermése. A borscserjét nagyüzemi termesztésben 4 méterre hagyják megnőni, hogy a terméseket könnyebben be lehessen takarítani. A 8. évben éri el a termőkort és attól kezdve 20 éven át lehet róla szüretelni. Torzsaszerű virágzatából fejlődnek ki a termésfüzérek. Az érettségtől függően a termések zöldek […]
Levesekhez, ragukhoz, sültekhez.
Ideiglenes készlethiány!
Várható érkezés az üzletbe:
100g termékben: Energia 673 kcal Fehérje 13.7 g Zsír 68.4 g Telített 4.9 g Egyszeresen telítettlen 18.8 g Többszörösen telítettlen 34.1 g Szénhidrát 9.4 g Cukor 3.6 g Rost 3.7 g Nátrium 2 mg Koleszterin 0 mg Glikémiás Index 20 VITAMINOK ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOK VITAMINTARTALOM, ÁSVÁNYIANYAG-TARTALOM ÉS NYOMELEMEK Mennyiség NRV% A-vitamin 29 IU 1.0 % Alfa-karotin 0 µg Béta-karotin 17 µg Béta-kriptoxantin 0 µg Retinol 0 µg B1-vitamin (Tiamin) 0.364 mg 33.1 % B2-vitamin (Riboflavin) 0.227 mg 16.2 % […]
Az Amerikából származó földimogyoró nem a mogyorófélék, hanem a pillangós virágúak családjába és a hüvelyesek rendjébe tartozó meleg- és fényigényes, közepes vízigényű növény. Termésének közel 25 százalékos fehérjetartalmával kiemelkedően magas tápértéket képvisel, amelynek alapján akár a szuperételek közé is sorolható. A belőle készült olaj kiváló minőségű, és a növény kedvező összetételű zsírsavakat tartalmaz, amelyek alkalmassá teszik a húsok részbeni helyettesítésére. […]
A mindennaposnak, megszokottnak tartott tökfőzelék alapanyaga távolról érkezett: régészeti adatok alapján nyolc-tíz ezer évvel ezelőtt vették termesztésbe Közép-Amerikában. A bennszülött indiánok által „három nővérnek” nevezett, három őshonos, együtt termesztett növény (bab, kukorica, tök) egyike: a talajt nitrogénben gazdagító bab felkapaszkodott a kukorica szárára, alant az árnyékban pedig kúszott a tök. A tökfélék a spanyolok közvetítésével […]
Ideiglenes készlethiány!
Várható érkezés az üzletbe:
Örülünk neked!
Köszönjük, hogy ránk szántad ezt a pár percet, a későbbiekben azon dolgozunk majd, hogy rászolgáljunk a bizalmadra!
Lépj be a fiókodba!