161–180 termék, összesen 507 db
A bors India monszunerdeiben őshonos, örökzöld levelű kúszónövény füzért alkotó, csonthéjas bogyótermése. A borscserjét nagyüzemi termesztésben 4 méterre hagyják megnőni, hogy a terméseket könnyebben be lehessen takarítani. A 8. évben éri el a termőkort és attól kezdve 20 éven át lehet róla szüretelni. Torzsaszerű virágzatából fejlődnek ki a termésfüzérek. Az érettségtől függően a termések zöldek […]
A bors India monszunerdeiben őshonos, örökzöld levelű kúszónövény füzért alkotó, csonthéjas bogyótermése. A borscserjét nagyüzemi termesztésben 4 méterre hagyják megnőni, hogy a terméseket könnyebben be lehessen takarítani. A 8. évben éri el a termőkort és attól kezdve 20 éven át lehet róla szüretelni. Torzsaszerű virágzatából fejlődnek ki a termésfüzérek. Az érettségtől függően a termések zöldek […]
A legnagyobb jelentőséggel bíró levélzöldségféle, melyet az egész világon fogyasztanak. A soklevelű fejes salátát Európában a görögök terjesztették el, de ők is már az egyiptomiaktól vették át. Nálunk a 17. század óta ismerik és fogyasztják. Számos fajtája létezik, hazánkban legismertebbek: a közönséges fejes saláta, vajfej, jégsaláta, lollo rosso. Jelentős mennyiségű C-vitamin (40 mg 100 grammjában), […]
A káposzta egyszerűen csodálatos. Ízletes, rengeteg vitamint tartalmaz még tél vége felé is, ezerféleképp elkészíthető.A káposzta az egyik legrégebbi zöldségételünk, amit ma is sokféleképp készítve, szívesen fogyasztunk, és sok esetben nem tudjuk, hogy ezzel milyen jót teszünk a szervezetünknek. Mivel a fejes káposzta nem egy adott helyről származik, így az emberiség igen régóta széles körben fogyasztja. […]
A bors India monszunerdeiben őshonos, örökzöld levelű kúszónövény füzért alkotó, csonthéjas bogyótermése. A borscserjét nagyüzemi termesztésben 4 méterre hagyják megnőni, hogy a terméseket könnyebben be lehessen takarítani. A 8. évben éri el a termőkort és attól kezdve 20 éven át lehet róla szüretelni. Torzsaszerű virágzatából fejlődnek ki a termésfüzérek. Az érettségtől függően a termések zöldek […]
Levesekhez, ragukhoz, sültekhez.
Ideiglenes készlethiány!
Várható érkezés az üzletbe:
100g termékben: Energia 673 kcal Fehérje 13.7 g Zsír 68.4 g Telített 4.9 g Egyszeresen telítettlen 18.8 g Többszörösen telítettlen 34.1 g Szénhidrát 9.4 g Cukor 3.6 g Rost 3.7 g Nátrium 2 mg Koleszterin 0 mg Glikémiás Index 20 VITAMINOK ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOK VITAMINTARTALOM, ÁSVÁNYIANYAG-TARTALOM ÉS NYOMELEMEK Mennyiség NRV% A-vitamin 29 IU 1.0 % Alfa-karotin 0 µg Béta-karotin 17 µg Béta-kriptoxantin 0 µg Retinol 0 µg B1-vitamin (Tiamin) 0.364 mg 33.1 % B2-vitamin (Riboflavin) 0.227 mg 16.2 % […]
Az Amerikából származó földimogyoró nem a mogyorófélék, hanem a pillangós virágúak családjába és a hüvelyesek rendjébe tartozó meleg- és fényigényes, közepes vízigényű növény. Termésének közel 25 százalékos fehérjetartalmával kiemelkedően magas tápértéket képvisel, amelynek alapján akár a szuperételek közé is sorolható. A belőle készült olaj kiváló minőségű, és a növény kedvező összetételű zsírsavakat tartalmaz, amelyek alkalmassá teszik a húsok részbeni helyettesítésére. […]
A mindennaposnak, megszokottnak tartott tökfőzelék alapanyaga távolról érkezett: régészeti adatok alapján nyolc-tíz ezer évvel ezelőtt vették termesztésbe Közép-Amerikában. A bennszülött indiánok által „három nővérnek” nevezett, három őshonos, együtt termesztett növény (bab, kukorica, tök) egyike: a talajt nitrogénben gazdagító bab felkapaszkodott a kukorica szárára, alant az árnyékban pedig kúszott a tök. A tökfélék a spanyolok közvetítésével […]
Ideiglenes készlethiány!
Várható érkezés az üzletbe:
Ideiglenes készlethiány!
Várható érkezés az üzletbe:
Örülünk neked!
Köszönjük, hogy ránk szántad ezt a pár percet, a későbbiekben azon dolgozunk majd, hogy rászolgáljunk a bizalmadra!
Lépj be a fiókodba!